Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Puteri nebanuite" by Amanda Quick # eBook PDF Kindle ePub Free

Puteri nebanuite

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Puteri nebanuite
  • Author : Amanda Quick
  • Release Date : January 09, 2018
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2709 KB

Description

Aflată ÃŪn Mexic ÃŪn căutarea tatălui său, Verity Ames se trezește prinsă ÃŪntr-o situație primejdioasă din care ÃŪncearcă să scape fugind. Prea speriată și totodată concentrată să-și salveze viața, ea nu reușește să-l vadă pe bărbatul care ÃŪi sare ÃŪn ajutor și nici nu are acum timp să se preocupe de acest lucru... Însă el este hotărÃĒt să o revadă, chiar dacă asta ÃŪnseamnă să străbată mii de kilometri ÃŪn căutarea ei.
Două luni mai tÃĒrziu, Jonas Quarrel apare la restaurantul ei din California, căutÃĒnd de lucru. Deși cu doar cÃĒțiva ani ÃŪn urma Jonas era unul dintre cei mai apreciați experți ÃŪn Renaștere, acum el nu vrea altceva decÃĒt să se angajeze ca spălător de vase. Bărbatul care apare acum ÃŪn pragul ușii lui Verity nu este doar un fost savant dornic să-și schimbe radical drumul ÃŪn viață, ci și un bărbat care are o abilitate cu totul aparte și o misiune pe care urmărește să o ducă la ÃŪndeplinire. Oare ce putere misterioasă ÃŪncearcă să ascundă? De ce a pornit ÃŪn căutarea lui Verity și cum de a reușit să ÃŪi dea de urmă?
Verity nu știe deocamdată decÃĒt că săruturile lui sunt arzătoare, trezindu-i o pasiune ce ÃŪi depășește orice fantezie. Dar va afla curÃĒnd că, ÃŪmpreună cu Jonas, are de ÃŪnfruntat o furie dezlănțuită ce le va pune dragostea ÃŪn pericol.


PDF Books Download "Puteri nebanuite" Online ePub Kindle